Over mij

Hallo! Ik ben Roos en ik ben een illustrator uit Den Haag. Al sinds mijn peutertijd maak ik met enorm veel plezier tekeningen bij verhalen. Daar ben ik nooit mee gestopt. Ik illustreer graag voor anderen en voor mezelf. Van illustraties over mijn reizen en de boeken die ik lees tot illustraties die ik gebruik bij de opvoeding van mijn kinderen. Om mezelf steeds verder te ontwikkelen volg ik regelmatig een workshop op het gebied van illustreren.

Naast visualiseren hou ik van het analyseren van complexe verhalen. Na mijn studie geschiedenis ben ik gaan werken als organisatieonderzoeker. Ik haal veel voldoening uit het overzichtelijk maken van complexe organisatievraagstukken. Zo help ik afdelingen om hun eigen oplossing te vinden. De laatste jaren doe ik dat steeds vaker met behulp van illustraties.

Je kan bij mij terecht voor illustraties bij een persoonlijk of zakelijk project. Van infographics tot illustraties bij artikelen, presentaties, rapporten, (kinder)boeken, websites, posters en ander promotiemateriaal. Ik breng graag jouw verhaal in beeld met mijn heldere, kleurrijke en vrolijke illustraties. Heb je veel informatie of data maar is de hoofdboodschap van je verhaal nog niet helemaal helder? Geen punt, met mijn ruime onderzoekservaring kan ik jou helpen bij het analyseren en structureren van de informatie en het vinden van de hoofdlijnen.

Heb je een vraag over een illustratie of infographic? Stuur me een bericht. Ben je nieuwsgierig naar mijn meest recente werk? Volg me opĀ Instagram.